هزینه عمل بینی استخوانی در ونک

هزینه عمل بینی استخوانی در ونک

ما در این مقاله می خواهیم راجع به هزینه عمل بینی استخوانی در ونک با شما صحبت کنیم. امروزه با پیشرفت تکنولوژی های جراحی بینی استخوانی و افزایش جراحان در این زمینه، هزینه عمل بینی استخوانی کمتر شده است. با این وجود شاهد قیمت های متفاوتی از این نوع عمل در نقاط مختلف کشور هستیم. هزینه جراحی بینی استخوانی نسبت به بینی گوشتی کمتر است. دلیل این اختلاف قیمت هم ساده تر بودن جراحی بینی استخوانی است. هنگام انتخاب جراح مورد نظر خود هزینه های دریافتی توسط هر جراح را هم در نظر داشته باشید. مسلما در محدوده قیمت شما جراحان بسیاری کیفیت قابل قبولی از جراحی را ارائه می دهند. ما می خواهیم نکاتی در رابطه با بینی استخوانی و هزینه عمل بینی استخوانی در ونک را به شما بگوییم پس تا پایان مقاله هزینه عمل بینی استخوانی در ونک همراه ما باشید.

هزینه عمل بینی استخوانی در ونک

به طور کلی عوامل مختلفی بر روی هزینه جراحی بینی تاثیرگذار است. از جمله این عوامل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تجربه جراح

با توجه به تجربه و مهارت جراح و سابقه کاری او هزینه ها متفاوت است زیرا جراحی که چندین سال عمل بینی انجام داده است با چالش های هنگام عمل آشنایی کامل دارد و قطعا هزینه ی بیشتری دریافت می کند.

نوع بینی

نوع بینی افراد تاثیر بسیاری در تعیین هزینه جراحی دارد. افرادی که بینی گوشتی یا غضروفی دارند معمولا هزینه بیشتری برای جراحی بینی پرداخت می کنند. اما هزینه جراحی بینی استخوانی معمولا نسبت به هزینه عمل بینی گوشتی کمتر است.همچنین عمل ترمیمی بینی اگر توسط جراح دیگری انجام شود معمولا هزینه بیشتری از عمل اول دارد.

منطقه جغرافیایی

مانند خدمات دیگر هزینه جراحی بینی نیز با توجه به منطقه ی جغرافیایی متفاوت است برای مثال هزینه عمل بینی در تهران با شهرستان های کوچک قابل مقایسه نیست. البته به این نکته توجه داشته باشید که جراحان بینی خوب به علت امکانات شهرهای بزرگ در این شهرها اسکان دارند.

هزینه عمل بینی استخوانی در ونک

جراحی بینی استخوانی

دلیل تفاوت بین بینی استخوانی و گوشتی در ضخامت پوست آن ها می باشد. همین امر باعث شده نتایج حاصل از جراحی بینی استخوانی بسیار رضایت بخش و مطلوب متقاضیان شود. بینی های گوشتی دارای پوستی ضخیم تر هستند که باعث جراحی متفاوت آن ها نسبت به بینی های استخوانی شده است. نحوه تشخیص بینی استخوانی بر اساس ضخامت پوست در نواحی مختلف بینی انجام می شود. وجود قوز در بینی به این معنا نیست که بینی حتما استخوانی است. بلکه کیفیت پوست در نواحی پایین بینی تعیین کننده نوع گوشتی یا غضروفی بودن بینی است. مثلا ممکن است بینی دارای قوز باشد اما پوست ناحیه پایینی ضخیم و دارای غضروف شل باشد. نحوه تشخیص بینی استخوانی از گوشتی با توجه به کیفیت پوست، ضخامت آن و درجه سفتی غضروف تعیین می شود. هرچه پوست نوک بینی نازک تر و غضروف آن سفت تر باشد، بینی استخوانی تر خواهد بود. اگر به دنبال اصلاح کردن قوز بینی استخوانی خود می باشید تنها راه اصلاح فرم بینی، جراحی بینی استخوانی توسط پزشک با تجربه است.

ویژگی های بینی استخوانی

معمولا در هنگام ویزیت توسط جراح، نوع بینی شما تشخیص داده می شود. اما برای اطلاع بیشتر از طریق مقایسه با گزینه های زیر می توانید نوع گوشتی یا استخوانی بودن بینی خود را متوجه شوید، یک بینی استخوانی دارای ویژگی های زیر می باشد:

  • استخوان بینی باریک است.
  • بینی استخوانی معمولا دارای قوز است.
  • پوست روی استخوان نازک و انعطاف پذیر است.
  • پره های بینی کوچک و نازک است.
  • غضروف نوک بینی بسیار محکم است.

ویژگی های بینی استخوانی

جراحی بینی استخوانی

رفع نواقص بینی مانند انحراف تیغه بینی، عدم تناسب با سایر اجزای صورت، حذف قوز و اصلاح افتادگی بینی از مهم ترین دلایل عمل بینی استخوانی هستند. برخی افراد به دنبال راه حلی مانند جراحی بینی استخوانی بدون عمل هستند. توجه داشته باشید که این نواقص تنها با انجام دادن عمل جراحی مشخص می شوند. به عقیده بسیاری از جراحان، جراحی بینی استخوانی ساده تر از جراحی بینی گوشتی است. پوست نازک تر و ساختار محکم تر غضروف، کار را برای جراح ساده تر می کند و در نتیجه کار تاثیرات مهم تری خواهد داشت. در بسیاری از چهره ها وجود قوز در بینی تناسب بین اجزای صورت را بر هم می زند. از این رو، این بینی ها به عمل جراحی نیاز دارند. برای رضایت هرچه بیشتر از نتیجه عمل باید مدل بینی خود را انتخاب کنید. اولین قدم در این مسیر انتخاب جراح مناسب است.

روش های جراحی بینی استخوانی

با توجه به نوع بینی استخوانی بیمار، جراحی بینی به دو روش باز و بسته انجام می شود.

جراحی بینی به روش باز: در روش جراحی باز یک برش در ناحیه میانی بینی در بین دو غضروف ایجاد می شود و سپس پوست بینی با برش در لبه داخلی پره ها بالا می رود. غضروف بالایی بینی از تیغه میانی بینی جدا می شود و سپس بینی بخیه زده می شود و سپس بیمار به اتاق ریکاوری منتقل می شود. عمل بینی استخوانی به روش باز محبوبیت بیشتری دارد و پزشک در این روش دید وسیع تر و بهتری روی بینی دارد.

جراحی بینی به روش بسته: جراحی بینی بست شامل این برش ها نمی باشد. جراح تمام مراحل عمل را از طریق حفره های بینی انجام می دهد و هیچ برشی را در قسمت بیرونی صورت بیمار ایجاد نمی کند. بسیاری از جراحان عقیده دارند که جراحی بینی بسته دقت کمتری دارد و انجام موفقیت آمیز آن دشوارتر از جراحی باز بینی است. با این حال عمل بینی به روش بسته مزایای خاص خود را دارد. جراحی بینی به روش بسته یک روش عالی برای بیمارانی است که از ظاهر نوک بینی خود رضایت دارند و نیازی به تغییر در ناحیه نوک بینی ندارند. هنگام انتخاب بین جراحی باز و بسته بینی باید با جراح درباره ی این که کدام روش بهترین نتایج را برای شما دارد، صحبت کنید. بسیاری از جراحان تمایل دارند از تکنیک هایی استفاده کنند که در آن تخصص دارند. بنابر این اگر برای انجام جراحی زیبایی اضطراب دارید باید با جراح خود در مورد اهداف مد نظر خود صحبت کنید.

روش های جراحی بینی استخوانی

نکات مهم پس از جراحی بینی استخوانی

هر عمل زیبایی بینی استخوانی به مراقبت های قبل و بعد از جراحی نیاز دارد. جراحی بینی استخوانی نیز بر این قاعده استوار است. افرادی که زیر تیغ جراحی بینی استخوانی می روند، باید پس از عمل نکات زیر را رعایت کنند تا در نهایت نتیجه بهتری از عمل خود کسب کنند.

  • روزهای اولیه بعد از عمل بسیار مهم هستند. هنگام خواب از چند بالشت برای ثابت نگه داشتن سر حین خواب استفاده کنید.
  • برای از بین بردن تورم و خون مردگی پس از جراحی بینی استخوانی در صورت باید به مدت 48 ساعت بعد از عمل از کمپرس سرد استفاده کنید.
  • به هیچ عنوان سر خود را پایین نگه ندارید.
  • برای تعویض پانسمان به جراح خود مراجعه کنید.
  • برای چرب کردن بخیه ها از وازلین استفاده کنید.
  • در طول روز چند بار بینی خود را با هیدروژن پراکسید و یا آب اکسیژنه شست و شو دهید.
  • تا یک سال بعد از عمل بینی استخوانی از عینک استفاده نکنید.
  • از نور مستقیم آفتاب و گرما دوری کنید.
  • بعد از جراحی بینی استخوانی به مدت 4 هفته چسب بینی بزنید.
  • در صورتی که نحوه صحیح چسب زدن بینی را نمی دانید به مطب پزشک، جهت چسب زدن بینی مراجعه کنید.

عمل جراحی بینی و چسب زدن بعد از آن

یکی از نکاتی که بعد از جراحی باید در نظر گرفت چسب زدن بینی است. جراحان توصیه می کنند که بعد از جراحی باید به بین چسب زده شود تا پوست منقبض شده و استخوان و غضروف های آن به خوبی مستحکم شود. بعد از جراحی بینی، بینی متورم می شود. چسب زدن بعد از عمل جراحی علاوه بر فرم دهی بهتر بینی باعث کاهش تورم نیز می شود و به روند بهبودی کمک زیادی می کند. چسب زدن بعد از جراحی بینی می تواند از خراش بافت بین پوست و غضروف بینی جلوگیری کند.

مزایای چسب زدن به بینی

  • چسب زدن به بینی بعد از عمل جراحی باعث کاهش سریع تورم بینی می شود. همچنین باعث بهبود سریع و نتایج بهتر می شود.
  • چسب، فشار مختصری روی پوست وارد می کند، از این رو از منبسط شدن بافت نرم و پوست بینی جلوگیری می کند.
  • چسب، به پوست بینی کمک می کند تا با فرم جدید خود سازگار شود.

مزایای چسب زدن به بینی

مراحل چسب زدن بینی

مرحله اول

چسب مناسبی برای انجام این کار تهیه کنید. معمولا چسب 1 سانتی متری و کاغذی 3M برای این کار مناسب است.

مرحله دوم

در این مرحله ابتدا بیمار باید پوست خود را با آب و صابون بشوید و پس از آن با استفاده از پنبه آغشته به الکل پوست بینی را تمیز کند.

مرحله سوم

چسب را در ابعاد مشخص برش دهید. ابعاد چسب به شرح زیر است:

6 الی 8 قطعه به اندازه های 3 الی 4 سانتی متری

2 قطعه به اندازه های 10 الی 12 سانتی متری

مرحله چهارم

در این مرحله چسب هایی را که بش زدید بچسبانید. برای چسباندن چسب بهتر است در مقابل آینه بایستید و پس از آن تکه چسب های 3 الی 4 سانتی متری را از بالا به پایین به صورت عرضی بر روی بینی بچسبانید به گونه ای که بخشی از آن در زیر چسب دیگر قرار بگیرد. سپس چسب های 10 الی 12 سانتی را به صورت U بر روی بینی خود بزنید. به این نکته توجه کنید چسب ها جلوی سوراخ بینی شما را نگیرد و در تنفس تان اختلال ایجاد نکند.

نکاتی درباره جراحی بینی و چسب زدن بعد از عمل

در خصوص چسب زدن بعد از جراحی باید اشاره داشت که چسب زدن، مراقبت های ویژه ای دارد. برای مثال برای برداشتن چسب باید حمام گرم داشته باشید و اجازه دهید آب روی بینی بریزد سپس بینی را با صابون و اب ملایم بشویید و چسب را به آرامی از پایین به بالا بردارید.

مدت زمان چسب زدن بینی بعد از جراحی بینی

بعد از انجام جراحی بینی توصیه می شود بینی دو تا سه هفته چسب زده شود و برای داشتن نتایج بهتر به چسب زدن بینی تا چند ماه ادامه داده شود. به طور کلی مدت زمان لازم برای استفاده از چسب بینی به نوع پوست بینی بستگی دارد و در هر فردی متفاوت است بنابر این چسب زدن بینی در افرادی که پوست بینی شان ضخیم است در مقایسه با افرادی که پوستشان نازک است کاملا متفاوت است. به عنوان مثال در صورت داشتن پوست نازک چسب باید تا 6 ماه روی بینی زده شود و مشکلی ایجاد نخواهد کرد اما مدت زمان چسب زدن به بینی در افراد با پوست ضخیم باید مدت بیشتری استفاده شود.

مدت زمان چسب زدن بینی بعد از جراحی بینی

آیا به جز چسب زدن بینی راه دیگری برای کاهش التهاب و تورم وجود دارد؟

در عمل جراحی بینی چه در روش باز و چه در روش بسته بعد از جراحی مقداری تورم و کبودی وجود دارد. دلیل این تورم برش هایی است که برای اعمال تغییرات بر روی بینی زده می شود و باعث می شود بینی به طور موضعی دچار تورم شود. همچنین در صورتی که در طول جراحی تغییراتی بر روی اسکلت بینی انجام شود علاوه بر بینی، گونه ها نیز دچار تورم و کبودی می شوند.

آیا می توان بینی استخوانی را با تزریق فیلر خوش فرم کرد؟

در صورتی که مشکل بینی تنها در ناحیه استخوان باشد می توان با تزریق فیلر بخشی از ناهمواری ها را جبران کرد. اما در شرایطی که مشکل بینی به غضروف یا انحراف مربوط باشد معمولا نمی توان از فیلر استفاده کرد.

عمل بینی استخوانی برای چه افرادی مناسب است؟

فردی که بینی استخوانی دارد مجاز به انتخاب هریک از فرم های بینی می باشد زیرا استخوان ها و غضروف های بینی اش محکم بوده و ضخامت پوست آن کم است. در نتیجه فرم دادن به ان به راحتی قابل انجام است.

کلام آخر

از شما همراهان گرامی سپاس گذارم که ما را تا پایان این مقاله همراهی کردید. امیدوارم به مطالب گفته شده توجه کافی را کرده باشید و به جواب سوالات خود راجع به هزینه عمل بینی استخوانی در ونک رسیده باشید. در صورت داشتن سوال با شماره های داخل سایت تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید. همچنین در صورت داشتن انتقاد و پیشنهاد می توانید آن را با ما در میان بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
هزینه عمل بینی ترمیمی در ونک
نوشتهٔ بعدی
هزینه عمل بینی گوشتی در ونک

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست