ما در این مقاله سعی داریم درباره جراحی بینی استخوانی مردانه و مزایا معایب بینی استخوانی شما را آشنا کنیم، جراحی بینی که به رینوپلاستی شناخته می شود یک جراحی زیبایی به حساب می آید. در واقع برای بینی هایی که دچار برآمدگی بر روی آن هستند یا قوز دار هستند از جراحی بینی استخوانی مردانه انجام می شود. با کمک این عمل می توانید به راحتی قوز یا برآمدگی های روی بینی را حذف کنید. البته این جراحی به روش بیهوشی انجام می شود و پس عمل باید تحت نظر پزشک مجرب و متخصص در این زمینه صورت بگیرد.در ادامه قصد داریم شما را با جراحی بینی استخوانی مردانه آشنا کنیم ممنون می شویم که ما را تا آخر این مقاله همراهی کنید .
جراحی بینی مردان
جراحی بینی مردان (یا رینوپلاستی) روز به روز محبوب تر می شود و می توان گفت در حال حاضر تعداد متقاضیان مرد برای جراحی بینی، تقریبا برابر با متقاضیان زن شده است. بسیاری از مردان با وجود داشتن مشکلات ظاهری در بینی و یا داشتن انحراف بینی و پلیپ بینی که باعث رنج بیمار می شود، اما از ترس اینکه بعد از عمل حالت طبیعی و مردانه بینی خود را از دست بدهند راضی به عمل جراحی نمی شوند.
یکی از مهمترین جنبه های رینوپلاستی در مردان این است که بینی ظاهر زنانه پیدا نکند. اگر یک قسمت بینی نیاز به کوچک شدن دارد، پشت یا پل بینی باید قوی و مستحکم باقی بماند تا از ظاهری تکه تکه شده و شیب دار جلوگیری شود.
آناتومی بینی مردان بعد از عمل باید کاملا متفاوت از آناتومی بینی زنان باشد، بینی مردان نباید بیش از حد کوچک شود و همچنین نباید بر روی تیغه قوس زیادی داشته باشد، یک بینی مردانه از نمای نیم رخ باید یک قوس کاملا صاف داشته باشد.
نتیجه مطلوب جراحی بینی در آقایان به چه صورتی است؟
- سوراخ های بینی هم اندازه و بدون ایراد باشند.
- برطرف شدن انحرافات و شکستگی های بینی. موارد دیگر نیز طبق اصول زیبا شناسی مد نظر قرار بگیرند.
- تیغه بینی با فاصله و حالت چشم ها متناسب باشد و هم چنین فرم و ظاهربینی خوب به نظر برسد.
- به این موضوع توجه داشته باشید که برای چهره آقایان ، بینی زنانه و کوچک مناسب نیست و باعث تحت تاثیر قرارگرفتن زیبایی صورت آنها نیز خواهد شد.
سن مناسب برای جراحی بینی آقایان :
پسران و مردان زمانی که 18 ساله شدند، می توانند برای جراحی زیبایی بینی اقدام نمایند. در این سن رشد استخوان ها به مرحله تکمیلی رسیده است و تغییرات زیادی روی آن احساس نخواهد شد. جراح می تواند بهترین خلاقیت را روی بینی بیمار داشته به نمایش درآورد.
<>روش انجام عمل بینی استخوانی :
در عمل زیبایی بینی استخوانی فرد کاملا بیهوش میشود و در طول عمل جراحی بینی هوشیاری ندارد. در طول جراحی، جراح پره های بینی را شکافته می شود تا استخوان داخلی بینی فرد و غضروف آن را تغییر شکل دهد. در بینیهای استخوانی، تغییر شکل استخوان و کوچکتر کردن بینی برای جراح، به نسبت بینیهای گوشتی ساده تر است. هر چند شکلدهی نوک بینی با توجه به کم بودن حجم غضروف در بینیهای استخوانی مشکل تر است.
در برخی موارد، جراح از غضروف لالهی گوش یا دندهها، به منظور فرم دهی بهتر نوک بینی بهره میبرد. با این حال عمل جراحی بینی استخوانی مردانه با زنانه با توجه به خصیصههای جنسیتی و فاکتورهای اجتماعی قدری متفاوت است.
ویژگی های بینی استخوانی چیست؟
- داشتن غضروف های محکم: استخوان ها و غضروف هایی که ساختمان بینی های استخوانی را تشکیل می دهند بسیار مستحکم و قوی هستند.
- پوست نازک: پوستی که بر روی استخوان ها قرار گرفته و اسکلت بینی را می پوشاند نازک بوده و ضخامت زیادی ندارد.
- عدم وجود منافذ چربی زیاد: به طور کلی بر روی پوست بینی منافذ چربی وجود دارد که در بینی های استخوانی تعداد این غدد و منافذ بسیار اندک می باشد.
- عدم وجود چربی های زیرپوستی به مقدار زیاد: چربی های زیر پوستی از دیگر عوامل سازنده ساختار بینی ها هستند که میزان آن ها در بینی های استخوانی کم است.
تفاوت های بینی استخوانی و بینی گوشتی
میزان ضخامت پوست اصلی ترین فاکتوری است که بینی ها را دسته بندی می کند. در حقیقت این میزان ، در بینی استخوانی بسیار کم و در بینی گوشتی بیشتر می باشد.
از آن جایی که پوست بینی استخوانی نازک است ؛ امکان ایجاد هر تغییری وجود داشته و تغییرات اعمال شده ، کاملا قابل مشاهده می باشد. این در حالی است که بینی گوشتی پوست ضخیمی داشته و به سهولت نمی توان آن را به هر فرمی درآورد.
بینی استخوانی را می توان به سه صورت فانتزی ، نیمه فانتزی و طبیعی جراحی کرد ؛ اما بینی های گوشتی غالبا برای جراحی بینی طبیعی مناسب خواهند بود.
بینی استخوانی ، ساختار و استخوان محکمی دارد ؛ اما بینی گوشتی از غضروف ضعیفی برخوردار می باشد.
جراحی بینی استخوانی مردانه
اکثر مراجعینی که به منظور جراحی بینی استخوانی به جراح بینی مراجعه می نمایند، آقایان هستند. زیرا به دلیل بافت استخوانی صورت مردان، بینی استخوانی در بین آنان رایج تر می باشد.معمولاً هدف از جراحی بینی در مردان، رسیدن به ظاهر بینی طبیعی است و ایجاد تناسب بین بینی و اعضای صورت بیش از سایر موارد مد نظر قرار می گیرد.
هزینه جراحی بینی استخوانی چقدر است ؟
قاعدتا هزینه جراحی بینی ، یکی از مهم ترین مسائلی است که افراد متقاضی جراحی بینی با آن مواجه هستند ؛ تا جایی که در برخی موارد شاهد آن هستیم برخی از زیبا جویان ، صرفا به دنبال پزشکی هستند که جراحی بینی آن ها را با حداقل هزینه ، میسر سازد.لذا متاسفانه این دسته از افراد ؛ به علت چشم پوشی از تبحر و تجربه جراح ، متحمل عوارض متعدد این جراحی شده و در عمده موارد ، مجبور به انجام جراحی بینی ترمیمی و پرداخت هزینه های گزاف می گردند.
بنابراین با توجه به مطالب بالا، متقاضیان جراحی بینی هرگز نباید درگیر ارزانی قیمت شده و در انتخاب جراح بینی ماهر و کارآزموده سهل انگاری نمایند.به طور کلی هزینه جراحی بینی ، متاثر از عوامل متعددی است و از آن جا که این پارامترها در هر فردی متفاوت می باشد ؛ در نتیجه قیمت این جراحی در هر فرد ، متغیر خواهد بود.لذا در خصوص هزینه نهایی جراحی بینی ؛ باید گفت که قبل از معاینه بالینی و بررسی بیمار ، نمی توان قیمت دقیق آن را برآورد و تعیین نمود.
عوارض جراحی بینی استخوانی چیست ؟
عمل زیبایی بینی ، روشی ایمن به منظور بهبود فرم ظاهری بینی می باشد که انجام آن به دست جراح بینی ماهر و با تجربه ، هیچ گونه خطر و عوارضی به همراه نخواهد داشت ؛ اما در غیر این صورت ، امکان بروز خطراتی ؛ از جمله بی حسی ، درد شدید ، عفونت ، آبریزش بینی ، غیر قرینگی سوراخ های بینی ، کاهش حس بویایی ، انسداد بینی و از این قبیل موارد وجود دارد ؛ حتی افراد در برخی از مواقع نیاز به انجام جراحی ترمیمی بینی پیدا خواهند کرد.
جراحی بینی طبیعی
عمل جراحی بینی به شکل طبیعی در واقع یک رویکرد برای جراحی عمل بینی است که در آن هدف حفظ غضروف، استخوان و بافت نرم، در وضعیتی کاملا طبیعی است. این رویکرد خاص، موجب میشود که بینی فرد طبیعی و مادرزادی به نظر برسد. از طرفی، فرم بینیهای طبیعی با چهره فرد متناسب اند و بیش از حد کوچک یا دارای قوس غیرعادی نمیباشند. رویکرد های اصلی ایجاد یک بینی طبیعی به شرح زیر است:
- فرم دهی و جابجایی غضروف به محل طبیعی آن
- برای عدم تقارن تیغه بینی از غضروف کافی استفاده می شود.
- حداقل میزان بالا بردن نوک بینی
- اقدامات مناسب پس از جراحی به منظور ایجاد جای زخم
نتیجه جراحی بینی در مردان
بینی ها را با توجه به نوع آن ها که گوشتی است یا استخوانی و سلیقه خود بیمار می توان به دو فرم فانتزی و طبیعی جراحی کرد.
- بینی طبیعی : این نوع از بینی ها دارای هیچ قوسی نیستند و میزان زاویه بین لب بالا و نوک بینی در بینی های طبیعی 90 درجه می باشد.
- بینی فانتزی : در این نوع از بینی ها قوس ایجاد می شود و میزان زاویه ایجاد شده در بین لب بالا و نوک بینی در بینی های فانتزی 105 درجه می باشد.
بینی های استخوانی را می توان به هر دو فرم فانتزی و طبیعی جراحی نمود، درحالیکه بینی های گوشتی دارای محدودیت در فرم بعد از عمل بینی هستند و آن ها را تنها می توان به فرم طبیعی جراحی کرد.
مراقبت های بعد از جراحی بینی مردان
رعایت دقیق نکات و دستورالعمل هایی که در ادامه آورده شده است موجب می شود تا روند بهبودی به سریع ترین و بهترین شکل برطرف شده و نتایج بسیار درخشانی از این جراحی زیبایی نه تنها برای آقایان بلکه برای خانم ها نیز حاصل شود. با توجه به میزان اهمیت زیاد این نکات مراقبتی در ذیل به تعدادی از مهم ترین آن ها اشاره شده است.
- از خوردن و آشامیدن که در ساعات ابتدایی موجب بروز حالت تهوع در بیماران می شود به مدت 4 ساعت اجتناب کنید.
- پس از گذشت 4 ساعت نیز هیچگونه ماده غذایی میل نکرده تنها کمی آب یا آبمیوه طبیعی و تازه میل نمایید.
- به هیچ عنوان در روزهای ابتدایی غذاهای سفت و حاوی ادویه و نمک زیاد میل نکنید؛ ادویه و سدیم موجود در نمک تورم بینی را شدت بخشیده و خوردن غذاهای سفت جویدنی نیز چون هضم شان به جویدن زیاد نیاز دارد موجب تحت تاثیر قرار گرفتن موقعیت جدید بینی و تشدید تورم موجود در آن می شود.
اقدامات قبل از جراحی بینی استخوانی
افرادی که متقاضی جراحی بینی هستند باید توصیه های جراح بینی را در مورد اقدامات قبل از جراحی بینی که در مشاوره قبل از جراحی بینی به فرد توصیه می شود را رعایت نمایند تا جراحی بینی خوب و مورد رضایتی را تجربه نمایند. مصرف دارو قبل از عمل بینی از قبیل داروهای مسکن و بروفن به مدت دو هفته ممنوع می باشد. فرد باید به مدت دو هفته از مصرف دخانیات و مشروبات الکلی خودداری نمایند. اگر بیماری خاصی دارید و از داروی خاصی استفاده می کنید جراح بینی را مطلع سازید. شب قبل از جراحی بینی استحمام نمایید. برای اینکه معده حین جراحی بینی خالی باشد، شب شام سبکی میل نمایید و حدود ۶ الی ۸ ساعت قبل از جراحی بینی ناشتا باشید. انجام آزمایش خون قبل از عمل بینی که جراح بینی تجویز نموده است الزامی است و فرد باید مدارک پزشکی لازم از قبیل جواب آزمایشات را روز جراحی بینی همراه داشته باشد. روز جراح بینی یک ساعت قبل از زمان تعیین شده با یک یا دو همراه در کلینیک حضور داشته باشید.
تفاوت جراحی بینی مردان و زنان
یکی از تفاوت های مهم در بین این دو گروه این است که اکثر مردان دقیقا انتظارات و خواسته هایشان را از عمل بینی نمی دانند و یا نمی توانند آن را به خوبی زنان با جراح در میان بگذارند که همین مسئله در بسیاری از موارد به نارضایتی پس از عمل و درگیری ذهنی آنها در تطابق با ظاهر جدیدشان می انجامد.
اگر برای جراح شما مسایل روانشناختی و زیباشناسی که مهمترین چیز در جراحی زیبایی است در درجه اول اهمیت و اولویت باشد، هرگز و حتی با بالاترین دستمزدها زیر بار عمل جراحی کوتاه کردن بیش از حد و سربالا کردن و قوس دادن به بینی یک مرد نخواهد رفت و به نظر ما اصولا بینی مردانه باید به گونه ای عمل بشود که پس از مدتی در حد امکان نتوان تشخیص داد که عمل شده است.
مراقبت های بعد از عمل بینی مردان
- به بیماران توصیه می شود تا ۲ هفته بعد از عمل کارهای سنگین انجام ندهند که در طی این مدت یک آتل برای محافظت و کاهش تورم روی بینی قرار داده می شود.
- از هرگونه فعالیتی که باعث می شود به بینی صدمه بزند جلوگیری کنید.
- تورم در عرض ۱ ماه کاهش می یابد و رفته رفته ناپدید می شود اما اغلب بیماران برای رسیدن به بهبودی کامل به یک دوره ۱۲ ماهه نیاز دارند
کلام آخر
همیشه سعی کنید جراحی را انتخاب کنید که تجربه زیادی در زمینه جراحی بینی استخوانی مردانه داشته باشد زیرا تجربه جراح سبب جلب اعتماد شما می شود. همچنین دیدن آلبوم جراحی های قبلی پزشک جراح می تواند در تصمیم گیری شما موثر باشد زیرا این کار سبب پی بردن به مهارت و همچنین سبب آشنایی شما با کار او می شود. ممنون که تا ادامه این مقاله همراه ما بودید لطفا انتقاد و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.